Seks kredittkort som har cashback

      No Comments on Seks kredittkort som har cashback

bigger_Bonus
Med cashback på kredittkortet ditt kan du spare hundre- eller tusenlapper på hverdagslig handling hvert eneste år. Cashback er et populært konsept som gir deg penger tilbake når du handler, i form av en prosentvis bonus. De beste kredittkortene gir deg cashback uavhengig av hva du handler og i hvilken bransje, mens enkelte kort gir deg økte bonuser i utvalgte bransjer. Her skal vi se nærmere på seks anbefalte kredittkort som har cashback.

Shell MasterCard

Et av de beste alternativene for deg som vil ha såkalt «full cashback», er Shell MasterCard fra Ikano Bank. Dette kredittkortet gir deg nemlig 1 prosent bonus på absolutt alt du handler over hele landet, uavhengig av hvilken bransje det er i. Samtidig får du faste 40 øre/literen i bonus når du fyller tanken på en Shell-stasjon, noe som absolutt må anses som en god drivstoffbonus. I tillegg har Ikano Bank et omfattende rabattprogram som gjør at du kan spare penger på restauranter, overnatting, leiebil og så videre.

Trumf Visa

Trumf_logo_rgb

Trumf Visa er også et godt kredittkort med full cashback i alle bransjer. Også med dette kredittkortet får du 1 prosent bonus på alt du handler, uavhengig av bransje. Men fordelen med dette kredittkortet er at du får en ekstrabonus på dagligvarer dersom du handler i en utvalgt Trumf-butikk. Det er blant annet Meny, Kiwi, Spar og Joker som er en del av Trumf-samarbeidet, og her sparer du 2 prosent hver eneste gang du drar ditt Trumf Visa i kassen.

Cresco Car Premium

Dette kredittkortet fra Cresco er først og fremst velegnet for den som kjører mye og vil spare penger på bensin eller diesel, ettersom du her får en drivstoffbonus på 3 prosent uavhengig av hvilken kjede du velger å fylle tanken hos. Men som om ikke det var nok, så får du også en bonus på 1 prosent på alle andre kjøp over hele verden. Det gjør at Cresco Car Premium er et godt alternativ til de to overnevnte kortene, ettersom du her kan spare penger på både drivstoff (uansett kjede) og dagligvarehandel.

Ikano Visa

Ikano Bank har flere ess i ermet, og kredittkortet Ikano Visa gir deg cashback på mye forskjellig. Du får for eksempel 1 prosent rabatt på all handel på bensinstasjoner i Norge, og den samme rabatten gjelder for mat- og dagligvarer. Handler du ofte på Shell så kan dette være et bra kredittkort, med en bonus på 2% på alle Shell-handler. Utover dette så får du også faste månedsrabatter i en utvalgt bransje, totalt 12 forskjellige i løpet av et år. Det er absolutt mye penger å spare med Ikano Visa!

Norwegian-kortet

bank-norwegian-gjor-det-mulig-se-1920x600_original

Reiser du ofte med flyselskapet Norwegian? Da vil kredittkortet Norwegian-kortet være det rette valget for deg, ettersom du her kan opptjene bonuspoeng for bruk på flybilletter når du handler med kredittkortet. Du får en cashback på 1 prosent på alt du handler over hele verden med dette kredittkortet, men pengene omgjøres til CashPoints hos Norwegian og må benyttes til flybilletter hos flyselskapet. Med andre ord er dette en god løsning for deg som vil fly gratis med penger du sparer når du handler i butikken.

Flexi Visa

Flexi Visa er et kredittkort fra Santander som gir deg bonuser i ulike bransjer, og en cashback som du selv bestemmer. Cashbacken er på hele 4 prosent, og du velger selv om du vil ha den i bransjen bensin, sportsutstyr, klær og sko, flyreiser eller elektronikk. Det er først og fremst bensin som er populært her, da man kan spare ganske mye penger med en såpass solid cashback på drivstofftanking. Utover dette byr Flexi Visa også på en rekke gode fordeler og rabatter.

Kilde:

http://www.kredittkortinfo.no/artikler/cashback-rabatt/

https://no.wikipedia.org/wiki/Cashback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *