Re:member forbrukslån

      Comments Off on Re:member forbrukslån

Det er EnterCard Norge AS som står bak re:member. De tilbyr blant annet ulike utlån, som forbrukslån. I tillegg har de også kredittkort. EnterCard AS så dagens lys i 1999 og er en sammenslåing av Sparebankkort og Sparebank1 Kredittkort. I 2000 kom Terra inn som deleier.

I 2005 ble EnterCard Norge AS en del av ett nytt nordisk konsern innen kredittkort. Swedbank AB og Barclays Bank Plc. etablerte et felles selskap. Dette selskapet markedsfører og utsteder kredittkort i hele Norden. Barclays Bank har drevet bankvirksomhet i mer enn 300 år, og gjennom Barclaycard er de et av verdens største kredittkortselskaper.  Swedbank hører til blant de største utstederne av kredittkort i Sverige.

I dag eies EnterCard Norge AS av Barclays Bank og Swedbank og har siden 2005, vokst til å bli en av de største utstedere av kredittkort i Norge.

Hvorfor ta opp forbrukslån og hvor høyt beløp kan du låne?

Alle kan komme i en situasjon, hvor lommeboken er tom og det er lite igjen på kontoen. Bilen må på service, du har kanskje fått en uventet regning eller må betale restskatt.  Da trenger en penger her og nå. Et forbrukslån kan være løsningen, slik at hverdagen blir enklere og en slipper bekymringer. Du kan få et forbrukslån på ganske kort tid. og det er en stor hjelp når overraskelsene kommer.

Hos Re:member kan du låne mellom kr. 10.000,- og kr. 350.000,-.   Du trenger ingen sikkerhet og det er ingen som stiller spørsmål om hva du bruker pengene til.  Bruk lånekalkulatoren på nettsiden til Re:member, for å se hva det ønskede lånebeløpet vil koste deg per måned.

Tilbakebetaling og gebyrer

kosten-hochzeitEt forbrukslån, må selvsagt betales tilbake over en viss periode. Hos Re:member, kan du nedbetale på forbrukslånet i inntil 12 år.  Utover det faste månedlige avdraget, tilkommer det også et gebyr på kr. 45,-, samt rente.  Resultatet av kredittvurderingen som foretas, vil avgjøre hvilken rente du vil bli tilbudt.  Laveste rente er på 7,95% og den høyeste er 19,95%.  Blir lånet ditt godkjent, må du betale et etableringsgebyr på kr. 750,-.

Det stilles følgende krav hos Re:member for å kunne søke om forbrukslån:

  • Du må være norsk statsborger
  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker

Hvordan søker jeg?

Om du bestemmer deg for å søke om et forbrukslån, gjøres dette enklest på nettsiden til Re:member. Du fyller rett og slett ut alle feltene i søknaden som du finner der. Husk at det er viktig å være så oppriktig som mulig med inntekter og annen gjeld, da dette ofte må dokumenteres. Send søknaden av gårde, du vil motta svar i løpet av kort tid. Om du blir godkjent, får du tilsendt et tilbud med en gang. Godtar du vilkårene og lånesummen du har blitt tilbudt, da gjenstår det kun å akseptere låneavtalen.  Du godkjenner avtalen via BankID og når Re:member har mottatt avtalen elektronisk samt evt. andre dokumenter, kan du begynne å planlegge hva du skal bruke pengene til.  Send søknaden i dag og du kan ha pengene på konto i morgen.